Jouw lach is onze zorg!


Ons uiterst gemotiveerde, goed opgeleide en enthousiaste team bestaat uit 6 stoelassistentes en 2 baliemedewerksters. Wij doen ons uiterste best u/uw zoon of dochter van de beste orthodontische zorg te voorzien, in een aangename praktijk omgeving. Wij kunnen je diverse beugelbehandelingen aanbieden, afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen.

Er wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken en apparatuur. Wij streven naar jouw perfecte glimlach! Want jouw lach is onze zorg!

Judith Spijkers is sinds 1996 officieel geregistreerd als specialist in het register van de Dento Maxillaire Orthopaedie. "In april 1997 heb ik mijn praktijk geopend aan de Westersingel 79-81 in Bergen op Zoom. Op dit moment ben ik de enige BIG-geregistreerde (99027921602) orthodontist in Bergen op Zoom".

Over Judith Spijkers

Drs Judith Spijkers heeft van 1985-1990 de studie Tandheelkunde gevolgd aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Van 1990-1992 is zij als tandarts-algemeen practicus werkzaam geweest in verschillende tandartspraktijken in Tilburg. In 1992 is zij met de specialisatie orthodontie gestart aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam, welke in 1996 succesvol werd afgerond. Judith Spijkers is lid van de WFO (World Federation of Orthodontists), AAO(American Association of Orthodontists), KNMT ( Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde en de NVVO: Nederlandse Vereniging van Orthodontisten). Bovendien is zij jarenlang lid geweest van de Visitatiecommissie waar zij heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het visitatietraject van de orthodontisten in Nederland.

Ons team

Judith Spijkers

Orthodontist


Annemarie

Orthodontie assistente / Kwaliteitsmanager


Dinetta

Orthodontie assistenteMarjolein

Orthodontie assistenteMonique

Orthodontie assistente


Anita

Orthodontie assistente


Kim

Orthodontie assistente


Madeleine

Orthodontie assistente


Marleen

Secretaresse


f0865beb-300f-4dfc-82b0-8e081f2e7919
In deze praktijk wordt een deel van de behandelingen uitgevoerd door onze ervaren en deskundige assistenten. Zij zijn hiervoor in- en extern opgeleid en bekwaam en bevoegd bevonden. De assistenten werken altijd in opdracht van mevrouw Spijkers, die ook de eindverantwoordelijkheid heeft.